{{item.Description}}

3M Versaflo Helm M-307 857720 met Adflo ademhalingssysteem.

 

3M Versaflo Helm M-307, 857720 is uitgerust met een 3M Adflo Motoraangedreven ademhalingssysteem voor een combinatie van een ademhalings-, hoofd- en gezichtsbescherming.

 

Het comfortabele vizier biedt een uitstekend gezichtsveld zodat de gebruiker optimaal zicht heeft over zijn omgeving.

Het Adflo™ ademhalingstoestel beschermt gebruikers tegen zowel deeltjes als gassen, afhankelijk van welk filter wordt gebruikt.

Met behulp van de geïntegreerde deflector kunnen gebruikers de luchtstroom in de hoofdkap zelf regelen, voor extra controle en comfort.

Gecoat vizier voor extra bestendigheid tegen chemische stoffen en krassen.

Vlamvertragende gelaatsafdichting voor extra bescherming bij toepassingen met hete deeltjes.

Oorwarmers, beschermfolies en kinband afzonderlijk verkrijgbaar.

Hoofdbescherming goedgekeurd conform EN 397

De 3M™ Versaflo™ Helm M-307, 857720 is uitgerust met een 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem voor een combinatie van een ademhalings-, hoofd- en gezichtsbescherming.

Kies de 3M™ Versaflo™ Helm M-307 met 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem 857720 voor een effectieve combinatie van een ademhalings-, hoofd- en gezichtsbescherming. Onze M-307-helm is voorzien van een breed vizier en biedt een uitstekend gezichtsveld zodat de gebruiker optimaal zicht heeft over zijn omgeving. De helm is uitgerust met een vlamvertragende gelaatsafdichting voor bescherming tegen hete deeltjes. Bovendien biedt het gecoate vizier extra bestendigheid tegen chemische stoffen en krassen. De helm is ontworpen met het oog op comfort en heeft een volledig verstelbaar harnas met textielbanden voor een optimale pasvorm en gewichtsverdeling. Met een geïntegreerde deflector in de hoofdkap kunt u zelf de luchtstroom binnen de helm bepalen, voor extra controle en comfort. Optionele accessoires (apart verkrijgbaar) kunnen aan de helm worden toegevoegd voor extra bescherming, waaronder oorbeschermers, beschermfolies en een kinband. Het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem beschermt gebruikers tegen zowel deeltjes als gassen, afhankelijk van welk filter wordt gebruikt. Het is voorzien van een zelfstellende ademslang met QRS-koppeling (Quick Release Swivel) voor snel éénhandig aansluiten en loskoppelen. Het is bovendien uitgerust met een luchtstroomindicator, voorfilter, vonkenvanger, deeltjesfilter, standaard Li-ionaccu, riem en lader. Een geurfilter (837110) is apart verkrijgbaar voor gebruik in omgevingen met onaangename geuren. Gasfilters zijn apart verkrijgbaar (837242 en 837542). De meegeleverde standaardaccu laadt volledig op in ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van de resterende capaciteit. Het systeem heeft een verwachte gebruiksduur van 7 tot 9 uur bij gebruik van een nieuw deeltjesfilter, nieuwe volledig opgeladen accu en bij een standaardluchtstroomdebiet. Het luchtstroomdebiet kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De luchtstroom bedraagt altijd een constant minimaal nominaal volume van 170 liter per minuut, ongeacht de lading van de accu of de deeltjeslading van het filter. Voor optimaal comfort in warmere en vochtigere werkomgevingen verhoogt u het luchtstroomdebiet naar 200 liter per minuut.Aanbevolen applicatiesGeschikt voor slijptoepassingen

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.
{{item.ItemVariations[0].TitleX.length > 0 ? item.ItemVariations[0].TitleX : ItemVariationX}}:
{{item.ItemVariations[0].TitleX.length > 0 ? item.ItemVariations[0].TitleX : ItemVariationX}}:
{{variation.DescriptionX}} {{variation.DescriptionX}} {{variation.DescriptionX}}
{{item.ItemVariations[0].TitleY.length > 0 ? item.ItemVariations[0].TitleY : ItemVariationY}}:
{{item.ItemVariations[0].TitleY.length > 0 ? item.ItemVariations[0].TitleY : ItemVariationY}}:
{{variation.DescriptionY}} {{variation.DescriptionY}} {{variation.DescriptionY}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.ItemVariation.EANCode ? item.ItemVariation.EANCode : item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad